Változik az irodánk megközelíthetősége ugyanis a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomás lezárásával folytatódik az M3-as metró felújítása július 13-tól

A Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák metróállomáson is elkezdődnek az M3-as metróvonal felújításához kapcsolódó korszerűsítési munkálatok, ezért a metró az említett két állomáson július 13-tól megállás nélkül áthalad. A két lezárt metróállomás környékét a Kálvin tér és a Népliget között közlekedő M30-as állomáspótló busszal lehet majd elérni. Az M3-as metró munkanapokon továbbra is Újpest és a Nagyvárad tér között jár majd, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomáson kívül a korábban már lezárt Arany János utca és Ferenciek tere állomáson továbbra sem áll meg. A metróvonal déli szakaszán, a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között a metrópótlás rendje nem változik. 

Mindezek figyelembe vételével az irodánk könnyebb megközelíthetősége érdekében az állomáspótló buszon kívül még javasoljuk a Nagyvárad téri és a Keleti pályaudvari metróállomásoknál igénybe vehető 24-es villamost, melyről a Golgota téri megállóban, valamint a Blaha Lujza téri metróállomásnál a Népszínház utcából induló 99-es buszt, melyről a Kőris utcai megállónál kell leszállni.

Igény esetén kísérőink előre egyeztetett időpontban továbbra is rendelkezésre állnak.