Jogi segítségnyújtás tagjaink részére

Dr. Babinszki Vera

Dr. Babinszki Vera

Kedves Ügyfelek!

A Siketvakok Országos Egyesülete főállású jogásza vagyok. 2022-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem jogász szakán. A tanulmányaim alatt számos módon bekapcsolódtam a fogyatékos személyek érdekképviseletébe. Önkéntesként jogsegélyt vállaltam a Vakok és gyengénlátók Csongrád-Csanád megyei egyesületében. Ügyvédi irodában végzett szakmai gyakorlatom során tapasztalatokat szereztem a szerződések előkészítésében és az ügyfelekkel való kommunikációban.

2021. októberétől dolgozom a SVOE-nál

Ennek keretében tájékoztatást adtam a jogszabályi változásokról, illetve törvényjavaslatokat véleményeztem. A diplomám megszerzésével főállásban dolgozom az egyesületnél. A fenti feladatokat továbbra is végzem, ezen túlmenően jogi tanácsadással segítem az ügyfeleket.

Vakságom és hallássérülésem okán részese vagyok a fogyatékosságokkal kapcsolatos ügyeknek. Személyes érintettségemből adódó beleérző képességemet ötvözni tudom a munkám során a jogi felkészültséggel. Keressenek bizalommal felmerülő jogi kérdéseikkel hétköznap (hétfőtől péntekig) 8 és 16 óra között az alábbi elérhetőségeken:

dr. Babinszki Vera
Telefon: +3620/808-14-48
E-mail: babinszki.vera@siketvak.hu