Hogyan segíthet?

Siketvakok Országos Egyesülete

Számlaszámunk:
K&H Bank Zrt
10409015-90117325

ADÓSZÁMUNK: 18061031-1-42
Rendelkező nyilatkozat letöltése az adó 1%-os felajánláshoz

Segédlet az adó 1%-os felajánláshoz 2023

A siketvakság egy nagyon sokféle állapotot magába foglaló kategória, ezért a tennivalók is nagyon különbözőek. A bemutatott szolgáltatásainkon túl, még rengeteg olyan terület van, amellyel, gazdagíthatnánk tagjaink életét, azonban kapacitásaink szűkösek.

Érkeztek már hozzánk felajánlásként speciális elemek, melyekkel a hallókészüléket használók kiadásait tudtuk csökkenteni illetve munkánkat folyamatosan segítik önkéntesek is.

2011-ben Egyesületünknél forgatott az INDEX Videó, amely eredményeképp három kisfilm is készült mely az érintettek életét mutatta be. Meglátásunk szerint ez jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy ez a különleges állapot többek számára is ismerté váljon.

Mindezek hatására, nagyon sok megkeresést, felajánlást is kaptunk, melyekből befolyt adományokat a tagok, siketvak gyermekek megsegítésére fordítottuk.

Ha úgy gondolja, hogy hozzá tud járulni Egyesületünk munkájához akár önkéntes munkával, akár egy különleges program lehetőségének biztosításával vagy esetleg anyagilag támogatna minket, várjuk jelentkezését!

Hálásak vagyunk bármilyen típusú segítség felajánlásáért!

Önkéntes Koordinátorunk:
Molnárné Katona Eszter
Tel.: +3630/443 7532