Átvehető az új tagsági igazolvány az egyesületben

Az alábbiakban Gangl Tamás, egyesületünk elnökének tájékoztató írását olvashatják.

A Siketvakok Országos Egyesülete a 2024-es évtől új tagsági igazolványt vezetett be. Az új tagsági igazolvány egy bankkártya méretű kártya. Az igazolványon az egyesületi tag neve és születési dátuma kerül feltüntetésre. Az évszámmal ellátott érvényesítő matricákat minden évben a tagdíj befizetését követően lehet az igazolványra felragasztani. Mivel nem fényképes igazolvány, a tag személyének azonosításához a személyi igazolvány bemutatására lehet szükség kérésre.

Az új tagsági igazolványt 2024. április 22-től személyesen, előzetesen egyeztetett időpontban lehet átvenni az Egyesület irodájában. Előzetes időpontot az Egyesület ismert elérhetőségein lehet kérni.
A tagsági igazolvány csak az éves tagdíj befizetése ellenében adható ki. Az igazolvány átvételekor is lehetőség van a tagdíj befizetésére. Új belépő esetén a belépési nyilatkozat aláírását és a tagdíj befizetését követően kerül átadásra a tagsági igazolvány.

A tagsági igazolvány kiadásának rendjéről az Egyesület vezetősége egy szabályzatot fogadott el, ami a tagok részére emailben kiküldésre került. Célunk, hogy több kulturális intézményben és szolgáltatónál elismerjék az egyesület tagsági igazolványát, és biztosítsanak kedvezményeket tagjaink számára. A kedvezményeket biztosító helyek listáját a későbbiekben külön levélben megküldjük a tagság felé, közzétesszük honlapunkon, illetve a Hírmondóban is beszámolunk az elfogadó helyekről.