Mostantól a 83M trolibusszal is megközelíthető egyesületi irodánk

Ennek köszönhetően már nem szükséges a Klinikák vagy a Nagyvárad tér felől hosszasan gyalogolni. A Fővámtér irányából érkezve a Kőris utca (Korányi Sándor utca), míg a Népliget felől a Kőris utca nevű megállónál kell leszállni. Ugyanitt áll meg a 99-es busz, mely szintén jó lehetőséget ad telephelyünk gyorsabb, egyszerűbb elérésére.

“Hosszabb útvonalon és új, 83M jelzéssel jár a 83-as troli szeptember 19-től, hétfőtől”. – olvasható a Bkk.hu weboldalon. Megtudhatjuk, hogy ezentúl a Népligettől indul és a Tisztviselőtelep belső területeit is érinti, majd a Diószegi Sámuel utcán át jut el a Kálvária térre. Innen a már megszokott útján halad tovább a Fővám térig. A Kálvária tér és a Népliget közötti felsővezeték nélküli szakaszon a járművek akkumulátoros üzemmódban haladnak, és nem bocsátanak ki káros anyagot.

Az útvonalhosszabbításnak köszönhetően a Tisztviselőtelepen élők könnyebben, átszállás nélkül érhetik el a Baross utca térségét, így a VIII. kerületi Önkormányzat épületét is. A Diószegi Sámuel utca környékéről is egyszerűbben lehet eljutni az M3-as metróhoz.