Változások az egyesület megközelíthetőségében

Kedves Tagok!

Az M3-as metró vonalának felújítása ismételten egy újabb szakaszához érkezett, így május 14-től hétköznap napközben Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, valamint a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között járnak a szerelvények, amelyek azonban a Nagyvárad téren nem állnak meg, csak áthaladnak. Ezentúl irodánk ismételten megközelíthető lesz a Semmelweis Klinikák állomástól. A Kálvin tér és Göncz Árpád városközpont között metrópótló buszokkal lehet utazni. Hétköznap esténként körülbelül 21 órától és hétvégén csak a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között járnak a szerelvények. Ebben az időszakban a pótlóbuszok a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között járnak, amelyek természetesen megállnak a Nagyvárad téren is.

A tér környéke hétköznapokon a Népligettől induló M30-as állomáspótló busszal, illetve a belváros, illetve a Keleti pályaudvar felől a 2M és 24-es villamossal közelíthető meg. Alternatívát jelenthet még a Blaha Lujza tér és a Határ út metróállomás felől közlekedő 99-es busz is, melyről a Kőris utcánál kell leszállni.

A Nagyvárad térnél a 24-es és 2M villamosok továbbra is megállnak, de a Közszolgálati Egyetem irányába az aluljáró lépcsőjét javítják, ami miatt az aluljáró felől a jobb oldalon zárt fa oldalfalakkal elkerített terület foglalja el a lépcső felét.

Kérjük tagjainkat, hogy a tömegközlekedésben bekövetkezett változások által okozott nehézségek vagy problémák esetén keressenek minket és kollégáink személyre szabottan megtanítják a választott jármű és az iroda közötti útvonalat!