Meghívó a Siketvakok Országos Egyesülete 2021. évi első közgyűlésére

A közgyűlésre 2021. november 10-én, szerdán 15 órai kezdettel kerül sor, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk!

A közgyűlés helye: Siketvakok Országos Egyesülete irodája
Cím: 1089, Budapest, Korányi Sándor u. 30.

Az alapszabály értelmében, a jelen járványhelyzetre való tekintettel, lehetőség van az interneten keresztül online formában történő részvételre. Kérjük, hogy csak akkor éljen ezzel a lehetőséggel, ha már jól ismeri és használni tudja a Google Meet alkalmazást. Az online felületen jelnyelvi és írótolmácsolás biztosítunk.

A közgyűlésen való részvételi szándékát, illetve ha online csatlakozna a közgyűlésre kérjük legkésőbb november 5-ig jelezze Kimlei Gábornál az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Email: siketvak@siketvak.hu
Telefon: 06-20-960-7259

Az online csatlakozáshoz szükséges linket a közgyűlés napján, emailben küldjük meg azoknak, akik jelezték online részvételi szándékukat.

A közgyűlés napirendje:


1. A 2020. évről szóló beszámoló és a közhasznúsági melléklet, valamint a Felügyelőbizottság jelentésének megtárgyalása
2. Egyéb információk, kérdések

A közgyűlést követően a 2020. évi beszámoló és a közhasznúsági melléklet teljes szövege elérhető lesz honlapunkon (www.siketvak.hu), vagy Egyesületünk irodájában előzetes egyeztetés alapján személyesen megtekinthető.

Felhívjuk szíves figyelmüket:

A közgyűlés 15 órakor kezdődik. Alapszabályunk értelmében (IV. fejezet, 6. pont), ha az egyesületi tagok többsége (legalább 51%-a) jelen van, akkor a közgyűlés határozatképes. Ha a közgyűlés 15:00 órakor nem határozatképes, 15:30 órára jelen meghívóval megismételt közgyűlést hívok össze, mely az eredeti, jelenleg közölt napirendi pontok tekintetében a jelenlévők számára tekintet nélkül határozatképes.

A Közgyűlésen szavazati joggal csak azok rendelkezhetnek, akik a tárgyévre (2021.) a tagdíjat befizették. A tagdíj készpénzben történő befizetésére a Közgyűlést megelőzően a helyszínen is lehetőség van.

Kísérési és jelnyelvi tolmácsigényét a szokott módon jelezzék elérhetőségeink valamelyikén legkésőbb november 5-ig! Kísérést csak korlátozottan áll módunkban biztosítani.

Kísérés igénylése:
tel.: 06-30-443-7532-es számon (Molnárné Katona Eszternél)

Tolmácskérés:
email: svoe@jtsz.hu
tel.: 06-20-960-7306

A jelenlegi járványveszély-helyzetre való tekintettel a szájmaszk viselése az Egyesület irodája egész területén, illetve kísérés igénybevétele esetén a kísérés alatt is ajánlott. Az irodában kézfertőtlenítőt biztosítunk, ennek igénybevétele is ajánlott az irodába érkezéskor.

Kérjük, ne jelenjen meg a közgyűlésen az alábbi esetekben:

a közgyűlés napján vagy azt megelőző két hétben a covid fertőzés tüneteit észlelte magán,
ha olyan személlyel érintkezett (családtag, barát, munkatárs), akinél az elmúlt időszakban a covid fertőzés tünetei észlelték, vagy felmerült a covid fertőzés gyanúja,

Budapest, 2021. október 25.

Az egyesület vezetősége nevében:

Gangl Tamás